Adresa společnosti:

Soukromé ubytování - Josef a Alena Kostkovi

Filipová 46
788 11 Loučná nad Desnou
Česko







Popis činnosti :

Zdravíme milovníky Jeseníků. Zastavte se u nás. Čeká na vás příjemné ubytování v soukromí - 12 km od Červenohorského sedla. Kapacita 13 lůžek..... Těšíme se na vás.



Produkty a služby :


K dispozici máte kuchyňky - soc. zařízení - společenská TV místnost - terasa - krb - parking plus garáž pro 3 auta. Úžasné možnosti pro rekreaci celoročně. Skvělé a kvalitní lyžování - v těsné blízkosti 3 nové kleky - 600m, 350m, 300m + noční lyžování. Mimo zimu si můžete zajezdit na horských minikárách. Délka dráhy je 855m. Hrada a zámky v okolí. Pojďte se podívat do Velkých Losin, jak se ručně vyrábí papír a nakupte si zajímavé a hodnotné suvanýry. Budete mít možnost při návštěvě místního zámku shlédnout prostory, kde se točil dnes již kultovní film Kladivo na čarodějnice. Víte, že v interiérech tohoto zámku byly poprvé použity papírové tapety?
Taky doporučujeme zámek Javorník Příjemný doprovod po zámku vám sdělí, že tady byly poprvé v historii pověšeny do oken záclony. Zajímavá je i exkurze do okolí nejmodernější přečerpávací vodní elektrárny Dlouhé Stráně. Termální koupaliště je 5 km od objektu. Jízdy na koni, houbaření. Kryté bazény - Šumperk, Velké Losiny. Tenisové kurty. Muzeum. ZOO park Rapotín. U objektu je k dispozici velká zahrada s pískovištěm, kuželky, ohniště, houpačky. Rybaření na obecním rybníku bez povolenek. Pruty vám zapůjčí.
Tak už neváhejte a zamiřte naším směrem. Dovolená v létě i v zimě u nás vás pozitivně naladí. Nezdráhejte se kontaktovat nás.