Adresa společnosti:

InfoČesko.cz

Hlavní 308
739 11 Frýdlant nad Ostravicí
Česko







Popis činnosti :

Nabízí celou řadu příležitostí pro využití volného času, poznávání, aktivní dovolenou a relaxaci. InfoČesko popularizuje území České republiky s důrazem na místní zajímavosti a širokou nabídku služeb. Na mezinárodní úrovní doplňuje obraz České republiky jako turisticky přitažlivé země.



Produkty a služby :


Nabídka InfoČesko obsahuje zejména místopis (historické, přírodní, technické památky atd.), služby (ubytování, stravování, sportovní a kulturní zařízení atd.) a akce. Celý portál je složen z jednotlivých modulů, které jako celek poskytují nejucelenější informace o nabídce cestovního ruchu v ČR.

Pestrá nabídka služeb včetně ubytování „Last Minute a Výhodné ubytování“ obohacená sportovními a kulturními akcemi je koncipována pro širokou veřejnost, nechybí nabídka pro rodiny s dětmi nebo seniory. InfoČesko splňuje nároky klientů na rychlý výběr trávení prodlouženého víkendu a přibližuje veřejnosti i „zapomenuté“ lokality České republiky, které nejsou běžně propagovány (viz. spolupráce s obcemi a městy). InfoČesko i na CD ! – Průvodce Českou republikou.