Adresa společnosti:

KH Travel s.r.o.

Stefanikova 92
284 01 Kutná Hora
Česko







Popis činnosti :

Vítejte v jednom z nejpůvabnějších měst České republiky - Kutné Hory, které je pro svou unikátní architektonickou krásu zapsáno na světové listině UNESCO.



Produkty a služby :

Vítejte v jednom z nejpůvabnějších měst České republiky - Kutné Hory, které je pro svou unikátní architektonickou krásu zapsáno na světové listině UNESCO. Rádi bychom Vám představili naše město a poskytli důležité informace, které Vám zajisté usnadní orientaci ve městě a okolí a také upozorní na skutečnosti, které byste si neměli nechat ujít.

Na našich stránkách naleznete aktuální kulturní program, informace o nejvýznamnějších památkách jako je Chrám sv. Barbory či Kostnice, muzeích jako je například České muzeum stříbra zvané Hrádek či největší galerií ve středních Čechách GASK, ale také rady, kde se dobře najíst a napít,  kde přenocovat a kde se pobavit.

Pravděpodobně jste v Kutné Hoře poprvé a našim cílem je nejenom, abyste nezabloudili, ale hlavně, abyste si odvezli ten nejkrásnější zážitek, jaký Vám toto město může nabídnout. Kutná Hora -unikátní středověké město v srdci Čech bylo po staletí označované za pokladnici a klenot země, jehož bohatství stojí u samé kolébky rozmachu českého království. Vždyť historie našeho státu se tu začala psát již v raném středověku, především díky zdejší těžbě stříbra. Ve středověku koncem 13. století poskytoval zdejší revír zhruba jednu třetinu produkce stříbra v Evropě.
Kutná Hora se může pochlubit celou řadou architektonických slohů a zcela unikátních staveb z různých historických období. Ze všech ulic, domů i kostelů tu doslova dýchá její dlouhá historie, plná významných dějinných událostí. Historické centrum, společně s chrámem sv. Panny Barbory a kostelem Nanebevzetí Panny Marie v Sedlci byly v roce 1995 zapsány na Seznam světového dědictví UNESCO.