Adresa společnosti:

Penzion Minor ubytování České Budějovice

Školní 8
37010 České Budějovice
Česko







Popis činnosti :

Penzion Minor České Budějovice nabízí levné ubytování v klidné části, nedaleko centra města, vhodné pro dovolenou i služební cesty.



Produkty a služby :

Rodinný penzion Minor nabízí oblíbené a levné ubytování v klidné části města, nedaleko centra Českých Budějovic. Ubytování je vhodné pro dovolenou, služební cesty a pro všechny, kteří hledají mezi penziony ve městě České Budějovice kvalitní a levné ubytování.

Kromě příjemného ubytování v Českých Budějovicích Vám penzion Minor poskytne restauraci a uzavíratelné parkoviště uvnitř objektu penzionu, nepřetržitě monitorované kamerovým systémem.

Penzion Minor má více než dvacetiletou tradici a patří mezi levné a vyhledávané penziony ve městě České Budějovice, které se od roku 1990 věnují ubytování hostů.

Všechny pokoje penzionu jsou vybaveny vlastním WC, sprchou, plochou LCD televizí se satelitním příjmem a minibarem. V některých pokojích Vám ubytování zpříjemní kuchyňka s mikrovlnkou.

Penzion Minor České Budějovice Vám ubytování v letních měsících zpříjemní přenosnými stojanovými ventilátory, kterými jsou vybaveny všechny pokoje. Připojení k Wi-Fi internetu je zdarma a je dostupné v celém objektu.

V restauraci penzionu Minor České Budějovice jsou podávány chutné snídaně, večeři si ubytovaní hosté mohou vybrat dle bohaté nabídky jídelního lístku.