BUREAU VERITAS, a.s.

Adresa společnosti:

BUREAU VERITAS, a.s.

Olbrachtova 1589/1
140 00 Praha 4
Česko








Produkty a služby :

Bureau Veritas je vedoucí světovou společností v poskytování služeb v oblasti jakosti, bezpečnosti a ochrany zdraví, životního prostředí (QHSE) a sociální a společenské zodpovědnosti s ročním obratem přesahujícím 1 miliardu EUR. Díky potenciálu více než 13000 pracovníků a jedinečné dislokaci více než 550 poboček ve 140 zemích světa, Bureau Veritas poskytuje široký rozsah specializovaných služeb v oblastech certifikace, poradenství, výcviku pracovníků a outsourcingu. Celosvětově Bureau Veritas poskytuje své služby pro více než 200.000 zákazníků.

Certifikace
- nejlepší světové reference
Úkolem Bureau Veritas je posouzení zda produkt, proces, zařízení či organizace splňuje obecné nebo specifické požadavky. Služby na tomto úseku zahrnují testování, inspekce, analýzy, certifikace, klasifikace, jejichž výstupem je udělení schvalovacího certifikátu, značky nebo zpracování zprávy.


Poradenství a výcvik pracovníků - prozíravost a kvalita
Bureau Veritas pomáhá svým zákazníkům zdokonalovat jejich výkonnost v oblasti jakosti, bezpečnosti a ochrany zdraví, životního prostředí a sociální a společenské zodpovědnosti. Kromě zavádění systémů managementu (jakost, životní prostředí a bezpečnost a ochrana zdraví) zahrnují služby na tomto úseku též poradenství a vzdělávání v oblastech řízení rizik, analýz spolehlivosti a bezpečnosti, řízení kontroly, údržby a rozvoje procesů, řízení nákladů ve vazbě na QHSE management a management sociální a společenské zodpovědnosti.


Outsourcing - spolehlivost dlouhodobého partnera
Bureau Veritas může svým zákazníkům poskytnout veškeré služby spojené s rozvojem QHSE managementu a managementu sociální a společenské zodpovědnosti, a to přímo na místě v organizaci, včetně identifikace potřeby vzdělávání pracovníků.