Adresa společnosti:

BG Technik cs a.s.

Bubenké nábřeží 306
170 04 Praha 7
Česko








Produkty a služby :

BG Technik cs, a.s. je výhradní distributor motorových strojů Honda, mezi které patří zahradní technika (motorové sekačky, zahradní traktory, křovinořezy), elektrocentrály, čerpadla, pás. transportéry, sněhové frézy, motory.
 
Velmi široká řada elektrocentrál Honda zahrnuje typy přenosné, jednofázové, třífázové a elektrocentrály s elektronickou regulací. Elektrocentrály pro hobby a profi využití.
 
Honda dodává na trh vodní miničerpadla, průmyslová vodní čerpadla a samozřejmě kalová čerpadla. Čerpadla jsou vhodná i do náročných podmínek.
 
Honda zahradní technika nabízí travní motorové sekačky, zahradní traktory, křovinořezy, plotostřihy, fukary, vyžínače, kultivátory a příslušenství k zahradní technice.
 
Pásové transportéry jsou díky skvělému vybavení a výkonům optimálním, univerzálním a šikovným pomocníkem pro přepravu nákladů a to i ve špatně dostupných místech.
 
Široká škála malých fréz, vhodných pro rodinné domky, středních fréz až po „velké frézy“ pro profesionální použití v nejnáročnějších podmínkách.
 
Honda je specialistou na výrobu 4-taktních stabilních motorů, určených pro pohon strojů, v široké paletě modelů a výkonů až do 24 HP.
 
Čtyřtaktní závěsné lodní motory Honda pro každého. Od výkonu 2,3 HP do motoru s výkonem 225 HP. Nafukovací čluny honWave od 2,0 m do 4 m délky s různými druhy podlážek.