Adresa společnosti:

Vodní říše – vodní hračky a hry do vody

Frýdecká 440
199 00 Praha 9-Letňany
Česko







Popis činnosti :

V sortimentu máme přes 90 druhů zboží. Hračky na baterie i mechanické – Nemo a ostatní rybky, želvy, žraloci, delfíni a panenky. Dále zajímavé a atraktivní hry do vody – volejbal, basketbal, vodní fotbal. Pomůcky pro výuku plavání a potápění, podvodní fotoaparáty a fantastická nafukovací lehátka na vodu i na pláž.



Produkty a služby :

Nabízíme Vám kvalitní a originální produkty amerického výrobce SWIMWAYS Corp. V sortimentu máme přes 90 druhů zboží. Hračky na baterie i mechanické – Nemo a ostatní ryby a rybky, želvy, žraloci, delfíni, démoni a panenky. Dále zajímavé a atraktivní hry do vody – volejbal, basketbal, či vodní fotbal. Najdete zde také pomůcky pro výuku plavání a potápění, podvodní fotoaparáty a fantastická nafukovací lehátka na vodu i na pláž.
Na své si přijdou malí i velcí. Kompletní nabídku najdete v našem internetovém obchodě nebo v kamenné prodejně v Praze 9 - Letňanech. Najdete zde atraktivní zboží za zajímavé ceny, obchodníkům poskytujeme výrazné slevy. Uvidíte, že tyto vodní hračky a hry do vody jsou prostě fantastické a neodolatelné. Čekají na Vás pravidelné akce a slevy! Sledujte proto pravidelně naší nabídku!
Výroba prochází přísnými testy, které vyplývají ze zákonů EU. Výrobky jsou zdravotně a hygienicky nezávadné a jsou vybaveny CE certifikací. Hračky byly vyvíjeny s ohledem na bezpečnost dětí a ostatních uživatelů