Adresa společnosti:

Golden Horse House

Újezd 8
118 00 Praha 1
Česko







Popis činnosti :

Penzion U Zlatého koníčka  (Golden Horse) se nalézá přímo v historickém centru Prahy, jen 1,5 minuty chůze od hlavního vstupu do Pražského hradu a pouhých 5 minut pěšky od Karlova mostu.



Produkty a služby :

Rodinný pension U Zlatého koníčka se nalézá přímo v historickém centru Prahy, jen 1,5 minuty chůze od hlavního vstupu do Pražského hradu a pouhých 5 minut pešky od Karlova mostu.
Další světoznámé památky, jako například chrám Sv. Mikuláše, Staroměstské náměstí či Židovské město, jsou od nás dosažitelné příjemnou procházkou, stejně tak, jako například kulturní a obchodní centrum na Václavském náměstí.
Nejbližší tramvajová zastávka je MALOSTRANSKÉ NÁMĚSTÍ či POHOŘELEC. (5 min pěšky) Nejbližší zastávka metra je MALOSTRANSKÁ. (10 min pěšky)
Naši zákazníci získávají výhody vynikající lokality v srdci Prahy a kvalitní služby za příznivé ceny, jaké ubytování střední kategorie muže nabídnout.
Nabízíme ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, s možností až dvou přistýlek. Nízký počet pokojů zaručuje intimitu a útulnost klidného prostředí malého pensionu, zároveň však svými službami a vybavením splňuje i nároky na kvalitu a servis.
Všechny naše pokoje jsou vybaveny koupelnou, kuchyňským koutem a ledničkou, TV/sat a WIFI připojením zdarma. Dále nabízíme možnost zdarma užívat počítače ve společných prostorách domu.
Na přání zajistíme parkování na hlídaném parkovišti.