Adresa společnosti:

Úklid Červená

K Cikánce 49
154 00 Praha 5
Česko







Popis činnosti :

Nabízíme profesionální ÚKLIDOVÉ SLUŽBY pro domácnosti, bytové domy, školy a kanceláře v Praze a okolí. Firma Úklid Červená je založena na základě osobních zkušeností s péčí o domácnosti a praxí v úklidových službách. Naše služby budujeme na kvalitní práci a bezproblémové komunikaci se zákazníky.



Produkty a služby :

Nabízíme komplexní úklidové služby pro domácnosti a firmy v Praze a okolí. Firma Úklid Červená  byla   založena na  základě  osobních  zkušeností  s  péčí o domácnosti a praxí v úklidových službách. Firmu budujeme na kvalitní práci a bezproblémové komunikaci s našimi zákazníky.

Úklid domácností, firemních prostor a škol je zajišťován přímo majiteli firmy nebo našimi pečlivě proškolenými pracovníky. Každý pracovník naší firmy absolvoval školení úklidu a čištění dle našeho interního manuálu a směrnic. Naše firma je pojištěna, avšak naše pracovníci mají za povinnost případným škodám předcházet.
Jsme si vědomi, že od nás budete vyžadovat tu nejvyšší možnou péči. Z tohoto důvodu stále modernizujeme naši úklidovou a čistící techniku, naše pracovnice jsou školeny v novinkách v našem oboru a používáme ekologické čisticí prostředky z obnovitelných zdrojů. Jedná se o vrchol ekologických výrobků s velmi lehkou odbouratelností a z minimálně 98 % v přírodě dostupných surovin.


Sledujeme kvalitu prováděných služeb, buď telefonickým dotazem, nebo přímo na místě prováděné služby. Od zákazníků uvítáme zhodnocení kvality. Vaše hodnocení je pro nás velmi důležité, stále se snažíme o zlepšení svých služeb, pro nás Váš názor tím nejdůležitějším.

Naše firma s vlastním profesionální vybavením Vám ušetří čas i peníze. Nezdržujte se úklidem. Najměte si zkušenou firmu a užívejte si spolehlivých úklidových služeb.