Adresa společnosti:

FOTO - MAX Praha s.r.o.

Skořepka 2
110 00 Praha 1
Česko








Produkty a služby :

Foto-max Praha se kromě jiných aktivit v oblasti grafiky a fotografie specializuje na fotografování golfových turnajů a produkční akce s tím spojené. Nabízíme vám tak možnost oživit a rozšířit nabídku služeb pro vaše golfové aktivity.

Fotodokumentace – máme bohaté zkušenosti z fotografování komerčních i profesionálních turnajů v ČR i v zahraničí. Fotografujeme digitálně i klasicky. Naši fotografové mají zkušenosti ze hry a dokáží se na hřišti pohybovat.
Jsme schopni dodat fotografie na CD prakticky týž den.
Kromě jiných jsme fotografovali a fotografujeme turnaje ČGF, turnaje série PGA, Českého Telecomu a Czech Lady Open.

Prezentace fotografií – novou, ale vyzkoušenou a oblíbenou formou prezentace je projekce fotografií na monitoru nebo velkoplošné obrazovce již během konání hry. V tomto případě jsme schopni prezentovat fotografie takřka v reálném čase. V praxi to znamená, že hosté a hráči, kteří již dohráli mají možnost sledovat na obrazovce fotografie z ještě probíhajícího turnaje. Projekce mají tradičně velký ohlas. Kromě toho vám tato projekce umožní v rámci programu vyplnit „hluchý čas“ a oživit tak program např. pro nehrající hosty.

Tisk fotografíí – můžeme tisknout fotografie z probíhajícího turnaje a připravit tak účastníkům turnaje netradiční dárek. Např. vítězům turnaje tak můžete již při předávání cen věnovat jejich zarámované fotografie.

Výstavy fotografií – na vaše přání můžeme v rámci vašeho golfového turnaje nebo jiné golfové akce instalovat s minimálními náklady výstavu fotografií z golfu. Máme k dispozici desítky záběrů. Různé formáty, digitální tisk, podlepené na podložce Kapafix a připravené k zavěšení. Jediné co potřebujete je prostor.

Fotobanka – máme k dispozici stovky záběrů z golfovou tematikou. Není pro nás problém dodat vám prakticky jakýkoliv požadovaný záběr využitelný např. pro tisk pozvánek, potisk CD labelů, ale i pro instalaci do interiérů.

Grafické studio – veškeré zakázky jsme schopni kompletně zpracovat ve vlastním grafickém studiu.

Digitální fotorealistický velkoplošný tisk – realizujeme kusový tisk plakátů, reklamních panelů, programů, výsledkových listin, bannerů, ale i diplomů, vlajek atd.

Kromě toho dodáváme velkoplošné tisky – fotografie do interiérů. Oblíbené jsou např. naše tisky panoramatických záběrů golfových hřišť.

Transferový tisk - již od jednoho kusu nabízíme plnobarevný tisk např. na trička, keramické hrnky, puzzle, podložky pod myš, ale i plátno, dřevo a jiné materiály. Získáte tak netradiční dárky pro vaše hosty.