Adresa společnosti:

FotoStar s.r.o.

Kloknerova 24
148 00 Praha - Chodov
Česko








Produkty a služby :

FotoStar v současnosti vystupuje jako zcela samostatný a nezávislý subjekt s vlastní koncepcí rozvoje a obchodní strategií. Společnost představuje největšího velkozpracovatele amatérských a profesionálních fotoprací v České republice, který je schopen poskytnout nejširší možnou paletu služeb v oboru, včetně dodávek kompletního sortimentu zboží foto-video-digi.

Vedle vysoké kvality produkce i služeb, klade FotoStar důraz na maximální spolehlivost, serióznost a dlouhodobou stabilitu obchodních vztahů. Cílem je zdravý rozvoj firmy,jejich technických možností, výrobních kapacit i financování.

Nově vybudovaná velkolaboratoř je vybavena nejmodernějšími profesionálními stroji světových značek a disponuje zkušeným týmem odborníků, díky čemuž dosahuje prvotřídní kvality klasických a digitálních fotografií. Zákazníky je velmi pozitivně oceňován 24-hodinový servis dodávek fotoprací ve vybrané síti fotosběren a prodejen FotoStar. Trvalá každodenní péče laboratoře o obchodní partnery prostřednictvím oddělení služeb a prostřednictvím pracovníků přímo v terénu patří k vysokému standartu poskytovaných služeb. Samozřejmostí je stálá nabídka obchodních akcí. Unikátní software a zavedená organizace práce tak umožňují rychle a s vysokým komfortem uspokojit různé formy obchodní spolupráce, včetně obsloužení celých řetězců provozoven, a to nejen na území ČR. Vlastní rozsáhlý systém svozu zakázek umožňuje každodenní dostupnost prakticky jakéhokoliv místa v republice. Smluvním partnerům firma touto cestou, kromě zakázek, zajišťuje bezplatně také každodenní operativní dodávky zboží v sortimentu foto-video-digi až do jejich provozoven.

Důkazem vysoké úrovně služeb je již opakované přiznání prestižních ocenění CZECH MADE, 1. místo - Zpracovatel fotografií roku a Česká kvalita.
 

Od 1.2.2007 je společnost FotoStar s.r.o. součástí skupiny CeWe Color, největšího evropského zpracovatele barevných fotografií, který má sídlo v německém Oldenburgu, zaměstnává více než 3000 pracovníků, ročně zpracuje kolem 3 miliard barevných fotografií. V současné době je CeWe Color průkopníkem nových produktů a softwarových řešení jako například velmi úspěšné a u nás již známé Moje Cewe fotokniha. Více o skupině CeWe Color najdete na www.cewecolor.com.