Adresa společnosti:

KNOK - polygrafie s.r.o.

Jinonická 60
150 00 Praha 5 - Košíře
Česko








Produkty a služby :

  • Společnost KNOK působí na polygrafickém trhu od roku 1991 a je tradičním dodavatelem technologií a materiálů pro předtiskovou přípravu a tisk.

  • Svým zákazníkům nabízíme: spotřební materiály, zařízení pro přípravu tisku, softwarové vybavení pro přípravu tisku a kromě jiného i profesionální fotografické služby v našem digitálním studiu.

  • Pravidelně se účastníme významných veletrhů v ČR i v zahraničí (EMBAX, DRUPA,..) Rádi Vás při této příležitosti uvítáme na našich stáncích.

  • ZAŘÍZENÍ
    CTP (computer to plate) LSH, Alfa Quest
    CTF (computer to film - osvitové jednotky ) Scangraphic
    vyvolávací automaty Danagraf, Glunz & Jensen, Interzich
    digitální / analogové nátiskové systémy Best Color, Perfect Proof, Matchprint,...
    denzitometry X-Rite, prosvětlovací stoly, kopírovací rámy, aj.
    Software: Dalim workflow (TWiST, SWiNG, LiTHO, PRiNTEMPO, MiSTRAL), Combo-archová montáž, RIPy-Monotype

  • PRODEJ - hlavní sortiment
    V naší nabídce spotřebních materiálů naleznete zejména filmy, tiskové desky konvenční i digitální, příslušnou chemii, nátiskové systémy různých značek /Agfa, Kodak, Fuji, Imation, Dupont, HP, Epson, ...
    Doplněním sortimentu jsou pak papíry, cartridge, kalibrační klíny, folie,... a jiný speciální materiál pro polygrafii, zejména fotopolymerní materiál pro knihtisk, slepotisk, horkou ražbu.

  • SERVIS
    Abychom mohli svým zákazníkům nabídnout kvalitní servisní služby, jsou naši servisní technici pravidelně školeni v zahraničí u předních světových firem.

  • FOTOATELIER
    V rámci poskytování fotografických služeb Vám nabízíme k využití prostory a vybavení našeho digitálního fotografického studia 120m? s technikou HASSELBLAD, BRONCOLOR, HENSEL, LIGHTFACE.

  • ZASTUPOVANÉ FIRMY
    Jméno KNOK je od nepaměti svázáno se jménem německé společnosti SCANGRAPHIC - jednoho z tradičních dodavatelů osvitových jednotek. Dnes mezi další zastupované firmy patří také PrePress Solution, Monotype či Alfa Quest technologies, které spadají pod stejnou holdingovou skupinu IPA Group.

    - LSH
    - DALIM Software
    - GLUNZ & JENSEN
    - PERFECT PROOF
    - EUROJET

  • Rozvoz zboží na adresu udanou zákazníkem do 24 hod.
    Mimo Prahu zasíláme zboží prostřednictvím České pošty do 24 hod nebo naší autodopravou dle platných ceníkových sazeb