Adresa společnosti:

MIBA spol. s r.o.

Lednická 17
198 00 Praha 9 - Kyje
Česko








Produkty a služby :

Společnost MIBA, spol. s r.o. byla založena v Praze v roce 1992 jako dodavatel hliníkových systémů pro interiéry a výstavní expozice. Vzhledem k dřívější spolupráci s firmou SYMA-SYSTEM se v březnu 1993 stává jejím licenčním partnerem a výhradním zastoupením v České republice a na trh dodává kompletní sortiment produktů a komponentů SYMA pro výstavní účely a vybavování interiérů.

Od roku 1994 realizuje také výstavní expozice v České republice, v roce 1996 proniká i do zahraničí. Od roku 2000 již nabízí komplexní servis nejen v dodávkách interiérů a výstavních systémů, ale i v přípravě a realizaci expozic. V témže roce realizuje první projekty za hranicemi Evropské unie.

Společnost nabízí poradenskou činnost při výběru výstavních nebo interiérových expozic, při přípravě rozpočtů pro účast na veletrhu, svým klientům zajišťuje komplexní servis při veletrzích nejen v rámci EU. V roce 2005 se stává jednou z vůdčích společností na českém výstavním trhu, svoji pozici upevňuje prostřednictvím neustále rostoucí sítě pravidelných odběratelů nabízených služeb.

Aktivity společnosti MIBA v současné době významně překračují rámec akcí realizovaných v České republice. Prostřednictvím rozsáhlé sítě spolupracujících partnerů, agenturních společností a dodavatelů stavebnicových systémů a komponentů navrhuje a realizuje společnost MIBA stovky projektů ročně.

Při zahraničních aktivitách týkajících se realizace expozic využívá MIBA rovněž i celosvětovou síť partnerů firmy SYMA INTERCONTINENTAL AG jako například: SYMA Russia, SYMA Asia, SYMA USA, SYMA UAE a další společnosti v tomto oboru.

V SRN má MIBA své agenturní zastoupení firmou MS-CONSULTING, Oberhausen.

Projekty realizované ve spolupráci s jihoamerickými a asijskými klienty v Evropě nebo naopak projekty pro evropské klienty v zámoří realizované našimi místními partnery a další podobné projekty nadnárodního charakteru dotváří celkovou mozaiku působnosti na světovém výstavním trhu.