Adresa společnosti:

Camping Jiskra

Harrachov 257
512 46 Harrachov
Česko







Popis činnosti :

Camping Jiskra je ideálním výchozím bodem pro výlety na hřebeny Krkonoš i jizerských hor. Harrachov nabízí svým návštěvníkům mnoho dalších aktivit. Velice zajímavá je návštěva muzea lyžování, hornického muzea i muzea skla a místní sklárny s třísetletou tradicí, proslulou výrobou kvalitního skla.



Produkty a služby :


Turisticky atraktivní je vodopád Mumlavy i jízda sedačkovou lanovkou podél můstku pro lety na lyžích na Čertovu horu (1020mnm). Milovníci golfu si mohou zahrát na nejvýše položeném hřišti v ČR. V harrachově můžete navštívit více jak 60 restaurací, několik pizzerií, 5 diskoték, dále jsou zde 2 minigolfy, bowling, koupaliště, tenisové kurty, dětské hřiště a vše, co k modernímu turistickému středisku patří.
Díky celoročnímu provozu je Camping Jiskra vhodným místem jak pro milovníky letní turistiky, tak pro vyznavače zimních sportů. V nejbližším okolí je dostatek lanovek i vleků stejně jako desítky kilometrů běžeckých tratí.
**********************************************************************************Harrachov bietet den Besuchern auch viele andere Aktivitäten. Sehr Interessant ist der Besuch im Skimuseum, Bergbaummuseum, aber auch Glasmuseum und der hiesigen Glasfabrik mit der dreihundertjährigen Tradition der weltberühmten Kunstglasherstellung.
Sehr aktivit für die Touristen ist der Mumelfall und die Fahrt mit dem Sesselift die entlang der Skiflugschanze auf den Berg Čertova hora ) Teufelsberg - 1020m) führt. Die Liebhaber des Golfs können die höchstgelegene Golfbahn in Tschechien probieren.
In Harrachov ist dann mehr wie 60 Restaurant und Pizzas, 5 Disko, Minigolf, Bowling, Sesselbahn, Freibad, Tennisplätze,
Kinderspielenplatz… und alles, was moderne touristische Centrum haben soll.
Dank der Möglichkeit des ganzjährigen Betriebes ist der Campingplatz Jiskra geeignet für die Liebhaber der Sommertouristik so auch für die Wintersportler. In der nahen Umgebung sind genügend Lifte, Abfahrtpisten und Langlauflopien.