Adresa společnosti:

Ubytování v soukromí

Vír 296
592 66 Bystřice nad Pernštejnem
Česko







Popis činnosti :

Vážení návštěvníci regionu Vysočina. Příjemné ubytování v soukromí je vám k dispozici. Navštivte náš rodinný dům a načerpejte nové síly pro sportovní a kulturní vyžití v průběhu vašeho pobytu u nás. Bude nám ctí a potěšením zahrnout vás naší péčí a pozorností. Přijďte pobýt....



Produkty a služby :


Víte, že naši nádhernou vesnici navštívili zajímaví lidé politického a kulturního života - např. Jan Masaryk. Pokud jde o vybavení ubytování, konzultujte prosím naše web stránky. Příjemná zahrada láká k posezení ve stínu a vaše děti se můžou realizovat na pískovišti anebo houpačce, v době, kdy se budete oddávat plánům na realizaci zajímavého výletu do atraktivního okolí. Sezóna celoročně. (Cyklo)turistika. Rybaření. Rafting. Tenis. A co takhle Malý svratecký maraton - již tradiční - 50letý. Lyžování - vlek a přímo v obci bruslení.
Určitě doporučujeme návštěvu hradu PERNŠTEJN - kastelán vám sdělí aktuální možnosti prohlídky. Pokud milujete westernovou atmosféru, tak neváhejte, naražte sombrera nízko do čela a vyražte směr Šiklův mlýn - westernové městečko.