Adresa společnosti:

TD promo s.r.o.

Lednická 17
198 00 Praha 8 - Kyje
Česko








Produkty a služby :

O společnosti

Společnost TD promo s.r.o. vznikla spojením zkušeného týmu odborníků se silným partnerem za účelem nabídky v oblasti pronájmu a provozu audiovizuální techniky, návrhů a realizace scén, stavby pódií a příhradových konstrukcí pro společenské akce, galavečery, koncerty, festivaly, konference, prezentace, výstavy apod.

Zkušení odborníci v řídících i technických profesích působí na trhu provozu a pronájmu audio – vizuální techniky již 10 let.

Pronájem a provoz audiovizuální techniky

Audio: kompletní zajištění audio technikou od malých jednotlivých systémů po velké.
Video: vybavení veškerou obrazovou či záznamovou technikou, např. LED obrazovky, projektory, plasmovými monitory, LCD monitory, laptopy, zázanmovým kamerovým systémem, videorekordéry, DVD přehrávači a rekordéry atd.
Světla: zajištění světelnou technikou dle požadavků klienta.

Jedná se o profesionální vybavení, nikoliv o spotřební elektroniku. Společnost se soustřeďuje na provoz a pronájem audio, vizuálního a osvětlovacího vybavení, které zapůjčuje samostatně, nebo realizuje dodávku kompletních projektů. Dále poskytuje úplnou poradenskou činnost v oblasti audio-vizuální a osvětlovací techniky, navrhuje projekty na základě projednání a požadavků klienta, provádí instalaci, zajišťuje servis a obsluhu po dobu trvání projektu, demontáž a transport zařízení.

Veškerá technika a vybavení, které používáme, pochází z řad profesionálních produktů jako jsou například: EAW, Robe, Mackie, Midas, Shure, Sennheiser, Panasonic, Sanyo, Sony, Nivtec, QSC, Rane, Extron NRC, Avolites a další.

Návrh a realizace scén

Návrh a vizualizace
Projektování, zpracování návrhů, příprava grafického podkladu a barevného řešení; veškeré projektované návrhy vizualizací jsou realizovány s přihlédnutím k interiéru či exteriéru.

Samotná realizace
Výroba dekorací, scén, pódií, jejich dodávka a instalace na místě vč. zajištění osvětlení a ozvučení.

Akce

Společnost zajišťuje veškeré dostupné technické vybavení pro akce jako jsou:
společenské akce, galavečery, koncerty, festivaly, konference, prezentace, výstavy.