Adresa společnosti:

Barco, s.r.o.

Okružní 741
68605 Uh. Hradiště
Česko








Produkty a služby :

Popis firmy:
Barco je poskytovatelem IT řešení v oblasti nasazení identifikačních systémů a online řešení pro řízení podnikových procesů, logistiky, skladů a výroby využívající čárové kódy, RFID, bezdrátové WiFi sítě a mobilní bezdrátové technologie pro sběr a přenos dat. Dodáváme komplexní řešení - mobilní terminály, snímače čárového kódu, bezdrátové sítě, termotransferové tiskárny, řešení tisku etiket UCC / EAN / VDA, TTR etikety, pásky včetně technické podpory.

Barco je distributorem bezdrátových sítí, WiFi, WiMAX broadband technologií a zařízení pro bezdrátovou komunikaci v pásmu 2,4GHz / 3,5GHz / 5GHz (5,4GHz-5,8GHz). Produktové portfolio je vhodné pro širokou řadu aplikací od firemních WiFi sítí, bezdrátových WiFi hotspotů, přenosových, přístupových a vysokokapacitních páteřních sítí až po meshové a multifunkční WiFi sítě pro bezdrátovou komunikaci s podporou konvergence dat a hlasu, QoS a řešení mobilní IP telefonie (VoIP) a volání přes internet VoWLAN / VoWiFi v bezdrátové WiFi síti.

Produkty, služby:
- Komplexní integrace systémů automatické identifikace na bázi čárových kódů, RFID do podnikových IS
- Warehouse Management Systémy pro řízení skladů – SmartStock.WMS
- Hardware pro čárový kód a RFID - přenosné počítače, terminály, snímače, tiskárny TTR etiket a RFID tagů
- Software a aplikace pro čárový kód, vývoj zákaznického software
- Bezdrátové sítě - WiFi, WiMAX broadband technologií a zařízení pro bezdrátovou komunikaci v pásmu 2,4GHz / 3,5GHz / 5GHz (5,4GHz-5,8GHz)
- Multifunkční WiFi - Bezdrátové sítě LAN, zařízení pro přenos dat v pásmu 2,4 a 5 GHz
- Hotspot technologie a kompletní řešení přístupu k internetu ve veřejných prostorách

Zastupované firmy a obchodní značky:
SmartStock.WMS, SmartLabeling, ALIEN Technology, Symbol / Motorola, Zebra, Datalogic, Argox, Unitech, Intermec, Seagull Scientific, TEKLYNX, SICK, Codesoft, Trango, Colubris, Nomadix, Proxim