Adresa společnosti:

zrušit

Horní 52
512 45 Rokytnice nad Jizerou
Česko







Produkty a služby :

Chata Barborka se nachází na západní straně Krkonoš, ve známém a v poslední době stále vyhledávanějším městě Rokytnici nad Jizerou.

Chata Barborka prošla v roce 2003 rozsáhlou rekonstrukcí, ale i přesto byl zachován její charakteristický horský vzhled. O to více možná překvapí interiér chaty, který je nejen čistý, vkusně zařízený a funkční, ale i účelný. Jmenujme namátkou takové maličkosti jako jsou vyhřívané botníky a podlahy, sušáky na lyžařskou obuv a jiné „vychytávky“, které zpříjemňují celý pobyt. Samozřejmostí je parkoviště přímo u chaty, které slouží pouze hostům ubytovaným na chatě Barborka. Od roku 2008 bude hostům sloužit v letním období venkovní bazén se solárním ohřevem a venkovní posezení s grilem.

Chata Barborka je nejen dobře dostupná autem, případně autobusem , ale její poloha vyhovuje hlavně lyžařům různé výkonnosti. Pro rodiny s dětmi a méně zdatné lyžaře jsou k dispozici čtyři vleky v areálu Modrá hvězda a Sachrovka. http://www.rokytnice.com/skiareal/, http://www.rokytnice.com/skisachrovka/ vzdálené pouhých 100 metrů od chaty. Náročnějším lyžařům bude určitě vyhovovat 1 kilometr vzdálený skiareál Horní Domky-Lysá hora, http://www.rokytnice.com/horni-domky/ kde je nová čtyřsedačková lanovka s celoročním provozem a sjezdovky různé obtížnosti od modré po černou. Další nabídku lyžování si můžete prohlédnout zde http://www.rokytnice.com/lyzovani/lyzarske-arealy/ .

Pokud nepatříte k vyznavačům zimních sportů a dáváte raději přednost k návštěvě hor v letním období bez sněhu, můžete využít velké množství značených cyklotras http://www.rokytnice.com/turistika/cyklo-trasy/ nebo se vydat na pěší tůru http://www.rokytnice.com/turistika/turisticke-trasy/ do blízkého či vzdálenějšího okolí. Pro snadnější výstup na vrcholky našich hor můžete využít novou čtyřsedačkovou lanovku na Lysou horu http://www.rokytnice.com/horni-domky/ .

Jestliže se rozhodnete strávit Vaši dovolenou právě u nás, budeme příjemně potěšeni. Věříme, že Vy budete naopak příjemně překvapeni a spokojeni s našimi službami. Přijeďte se přesvědčit osobně, těšíme se na Vás!