Adresa společnosti:

Kamenosochařství Obelisk

Mírovka 61
580 01 Havlíčkův Brod
Česko







Popis činnosti :

Nabídka služeb kamenosochařství. Hrobové pomníky a náhrobky ze žuly - urnové hroby, jednohroby i dvojhroby. Stavební kamenné prvky, zahradní doplňky a kašny. Kuchyňské pracovní desky ze žuly. Renovace a opravy starých kamenných prvků. Výroba památníků.



Produkty a služby :

Provádíme kamenické a kamenosochařské práce. Hlavní náplň tvoří pomníková výroba z žuly i teraca. Vyrábíme pracovní kuchyňské žulové desky, parapety, žulové obložení krbů, obložení spodních částí domů a další kamenné stavební prvky. Současně vytváříme zahradní doplňky jako např. žulové žáby k umělým jezírkům, žulové želvy či volavky, fontánky, kašny apod. Provádíme renovace starých kamenných prvků, na kterých se podepsal zub času.

Snažíme se našim zákazníkům vyjít maximálně vstříc, reagujeme na jejich přání a plníme podmínky, které jsme smluvně dojednali. Kamenosochařské služby provozujeme od roku 1997 a jsme pyšni na tradici naší práce. Kamenosochařství se opírá o zkušenosti starých kamenických mistrů a schopnostech mladých kameníků, kteří se od zkušenějších učí tradici řemesla a vnášejí do provozu nové trendy.