Adresa společnosti:

Extra Finance, s.r.o.

Rašínova 2/103
602 00 Brno
Česko







Popis činnosti :

Poskytujeme nebankovní půjčky a úvěry zajištěné nemovitostí. Úvěry a půjčky krátkodobé i se splatností až 20 let. Neznevýhodňuje klienty v registru. Vyplácení exekucí, dražeb, zástavních práv, oddlužení nemovitostí.



Produkty a služby :

Česká společnost Extra Finance s.r.o. nabízí nebankovní půjčky ručené nemovitostí pro všechny (podnikatelé, zaměstnanci, firmy, OSVČ, důchodci, i ostatní) až do výše 1,5 milionu Kč. Je možno půjčit si až 25 milionů Kč od našich spoluinvestorů. Při jednání se snažíme především o jednoduchost, korektnost a průhlednost celé transakce. Bez ručení nemovitostí (byt, dům, chata, pozemek, komerční objekt, ... atd.) půjčky neposkytujeme.

Nebankovní půjčky a úvěry zajištěné nemovitostí
Půjčíme Vám peníze na cokoliv. Rádi a ochotně Vám poradíme především v těchto oblastech:
vyplácení exekucí
oddlužení nemovitostí
vyplácení zástavních práv
sloučení nevýhodných úvěrů
půjčky a úvěry na "čistou" nemovitost se splatností až 20 let

Peníze a úroky
Bez zbytečné byrokracie Vám půjčíme 50.000 - 1.500.000 Kč. Tyto peníze dostanete ihned po zapsání zástavy do LV, což může v nejlepším případě trvat pouhé 3 dny, nebo do 24 hodin od podpisu smlouvy. Peníze Vám zašleme na Vámi vybraný účet. Výši splátek a dobu splatnosti dohodneme případ od případu. Další možností je okamžité vyplacení závazku klienta ihned po podpisu příslušných smluv. Kromě samotné vypůjčené částky musíte zaplatit úrok (RPSN) od 28 %. Půjčku můžete kdykoliv předčasně splatit bez sankcí.

Podrobnější informace
Více informací o našich nebankovních půjčkách naleznete v sekcích Nebankovní půjčka a Často kladené otázky. Naším sídlem je Brno, poskytujeme však služby v celém Jihomoravském kraji i širším okolí. Chcete-li využít našich služeb nebo se dozvědět více, prosím zavolejte na +420 602 848 174 , napište email info@exfinance.cz nebo vyplňte jednoduchou online žádost. Rádi Vám zavoláme a na následné osobní schůzce Vám vše vysvětlíme a naše služby názorně představíme. Těšíme se na oboustranně výhodnou spolupráci a zaručujeme Vám férové, korektní a průhledné jednání. Využijte naše finanční služby.