Adresa společnosti:

Rudeta

Budovatelská 482
743 01 Bílovec
Česko







Popis činnosti :

Nabízíme kovový nábytek pro kanceláře, dílny, sklady a šatny – policové skříně, kartotéky, šatní skříně a lavičky, jídelní stoly, křesla a židle, regály, otočné skříně na pořadače, dílenské skříně a stoly.



Produkty a služby :

Jsme prodejce kovového nábytku, který zastupuje na domácím trhu významné evropské výrobce kovového nábytku pro vybavení šaten, kanceláří a dílen. Z distribučního skladu v Bílovci (cca 15 km jižně od Ostravy poblíž dálnice D1) dodáváme kvalitní kovový nábytek zákazníkům na území České republiky a Slovenska.

Vzorkovna a sklad v Bílovci (u Ostravy) - Zájemci se mohou na vlastní oči přesvědčit o kvalitě kovového nábytku ve vzorkovně v Bílovci a vybrané zboží si okamžitě odvézt.  Zajistíme také rozvoz zboží na udanou adresu. V případě dodávek většího počtu kusů - např. šatní skříně pro školy a výrobní firmy  - zajišťujeme kompletní služby spojené s vykládkou, nastěhováním a montáží skříní a laviček. Likvidace a odvoz obalů je nedílnou součástí této služby. Rádi vyhovíme Vašim požadavkům a na vyžádání ve velmi krátkém termínu zpracujeme nabídku na dodání atypického rozměru, barevného provedení nebo množství kusů přesahující aktuální skladové zásoby.