Adresa společnosti:

AXIOM PROVIS Int., s.r.o.

Pod Vrškem 5360
760 01 Zlín
Česko







Popis činnosti :

AXIOM PROVIS Int. patří mezi největší dodavatele podnikového řešení Microsoft Dynamics™ NAV na českém i slovenském trhu.



Produkty a služby :

AXIOM PROVIS je ryze česká společnost a její vznik se datuje do roku 1991. V prvopočátku se zabývala prodejem výpočetní techniky. Důležitý zlom nastal v roce 1994, kdy AXIOM PROVIS vstoupila do partnerské sítě NAVISION, dnes Microsoft Dynamics™. Od tohoto okamžiku se věnuje implementaci podnikových informačních systémů Microsoft Dynamics™ NAV v nejrůznějších oborových sférách a poskytování souvisejících služeb. V roce 2005 byla otevřena pobočka v Praze a následující rok společnost rozšířila portfolio dodávaných produktů o Microsoft Dynamics™ CRM.

V současnosti společnost AXIOM PROVIS nabízí komplexní dodávky včetně hardware, počítačových sítí a softwarových aplikací. Patří mezi největší dodavatele podnikového řešení Microsoft Dynamics™ NAV na českém i slovenském trhu. AXIOM PROVIS zajišťuje také řešení pro zákazníky v dalších vychodoevropských státech např. v Maďarsku nebo Polsku.

V roce 2006 společnost AXIOM PROVIS získala významný statut Microsoft Gold Certified Partner. K dosažení nejvyššího partnerského titulu Microsoft musela splnit přísné požadavky, mj. absolvovat testování u nezávislých organizací, certifikovat své zaměstnance, a tím prokázat svoji odbornost.
Partneři se statutem Gold Certified Partner představují špičku mezi partnery společnosti Microsoft.