Adresa společnosti:

HAPPY FOTO Česko spol. s r.o.

Linecká 828
382 41 Kaplice
Česko








Produkty a služby :

Jako největší česká zásilková fotoslužba Vám můžeme nabídnout splnění i těch nejnáročnějších přání. Při komfortních podmínkách a za nízkých cen získáte fotografie zpracované světovým unikátem v podobě nového Agfa D-WS-Systému, který nezná hranic. Nezáleží na tom, pošlete-li barevný kinofilm, APS film nebo pásky negativů - Vaše přání jsou předem splněna!
 
Ať už zašlete data z digitálního fotoaparátu, ofocené předlohy nebo Foto-CD, Happy Foto Vám nabízí zhotovení skutečných fotografií za těch nejbáječnějších podmínek!
 
Zakázku můžete odeslat 24 hodin denně po internetu nebo kdykoliv během dne vhodit do poštovní schránky. Dodávka až k domovním dveřím.
 
Všechny fotografie jsou digitálně zpracované. Co konkurence považuje za nadstandard, to od Happy Fota dostanete s každou vyhotovenou zakázkou. Bez navyšování cen.
 
Osvědčené zasílací sáčky jsou vyráběny speciálně pro bezpečný a spolehlivý transport filmů a nosičů dat poštou do laboratoře. V každém sáčku lze poslat najednou až 8 filmů či 3 CD/DVD. Na zasílací sáček nemusíte vylepovat poštovní známku. Poštovné hradí příjemce, ve Vašem případě Happy Foto.