Adresa společnosti:

Santini Residence

Nerudova 211/14
118 00 Praha 1
Česko








Produkty a služby :

Santini Residence představuje jedinečné dílo luxusu situované v samém centru Prahy, v jedné z nejkrásnějších ulic města a v pěší vzdálenosti od Pražského hradu, největšího hradního komplexu na světě, Karlova mostu a mnoha dalších památek. Budova Residence pochází ze 17. století a dodnes zde máte možnost obdivovat malované stropy, dřevěné trámy a původní klenby. Nabízí se Vám ojedinělá příležitost k pobytu v Domě Valkounských, ve kterém dříve bydlel jeden z nejvýznamnějších architektů českého vrcholného baroka, tvůrce světoznámého stylu Barokní Gotiky, Jan Blažej Santini – Aichel.

Tento velký umělec má zásluhu na mnoha významných stavbách. Mimo mnoha dalších se podílel i podobě chrámu Sv. Mikuláše, jež je dominantou Malé Strany.

Santini Residence disponuje 8 prostornými apartmány a 1 útulným exekutivním pokojem s příjemnou atmosférou plnou přepychu. Velikost apartmánu se pohybuje od 40 do 70 m2, přičemž standardní vybavení zahrnuje přístup k vysokorychlostnímu Internetu, LCD TV s více než 200 mezinárodními kanály, kávu a čaj na pokoji zdarma, minibar, mini trezor, žehlič kalhot, župan, pantofle a kolekce toaletních pomůcek.  

Abychom Váš pobyt v Praze udělali ještě příjemnější, rozmazlíme Vás čerstvou kávou a bohatou snídaní až do postele. Pro Vaše plné pohodlí zajišťujeme nepřetržitý provoz recepce a konciéře, pokojový servis, praní a čištění prádla a služby limuzín. Dále je Vám k dispozici jednací salónek až pro 12 osob a business centrum, jehož užívání je pro hotelové hosty zdarma.

Od brzkého rána do pozdního večera Vás s radostí uvítáme v příjemném interiéru Santini’s Bar & Café. Pro milovníky tradičních snídaní máme připraveno několik variant ranních menu, které Vás postaví na nohy. Pracovní schůzka či rychlý obchodní oběd úspěšně zvládnete v příjemné společnosti našich středomořských pokrmů či čerstvě připravovaných tapas. Po rušném dni ve stověžaté Praze jistě nepohrdnete klidným koutem a rádi dopřejete svým chuťovým buňkám kulinářský zážitek. Okouzlete svoje smysly výtečnou večeří a mimořádným vínem. Náš profesionální personál Vám bude ochotně nápomocen při vhodném výběru.